Oglaševanje

Proizvajalci

Air Optix Aqua (3) ~Alcon~

Air Optix Aqua (3) ~Alcon~


Air Optix Aqua so mehke mesečne kontaktne leče.


Pakiranje: 3 ali 6 leč

Osnovni podatki o lečah:

Bazna krivina (mm): 8.6

Premer (mm): 14.20

Območja dioptrij:

od -10.00 do -8.00 v korakih po 0.50
od -8.00 do +6.50 v korakih po 0.25

NA ZALOGI OD -0,50 do -6,00

Več podatkov


20,00 € z davkom

Dobavljivost: NA ZALOGI OD -0,50 DO -6,00 / ostale dioptrije 2-3 dni

Kontaktne leče Air Optix Aqua so mesečne leče, ki vsebujejo novo formulo za ohranjanje vlažnosti ves čas nošenja. Namenjene so za dnevno nošenje ali permanentno do 6 dni in noči.

 

 

Air Optix Aqua glavne prednosti:

Zračnost – hranljivi tokovi kisika neprekinjeno prehajajo skozi kontaktne leče AIR OPTIX® in prispevajo k zdravemu in naravnemu občutku nošnje. Revolucionarni silikon hidrogelni materiali omogočajo visoko prepustnost kontaktnih leč za kisik. Prepuščajo do 5-krat več kisika kot tradicionalne hidrogelne leče.
Vlažnost – patentirani materiali kontaktnih leč AIR OPTIX® pomagajo ohranjati vlago in s tem leče varujejo pred izsušitvijo, zato lahko leče nosimo udobno ves dan.
Odpornost – površina kontaktnih leč AIR OPTIX® je ultra-gladka, izdelana tako, da je odporna na nalaganje depozitov na leče, zato jih lahko udobno nosite cel dan, vsak dan.

Od Zadeva Komentar
2012-04-28 Boris U. Zelo udobne vendar... Leče so zelo udobne in se jih praktično ne čuti, cena je dobra, potrebno je samo paziti s katero tekočino se jih čisti in shranjuje. Kot kaže (vsaj v mojem primeru) AirOptix Aqua leče ne funkcionirajo najbolje s tekočino Alcon EverMoist (PureMoist). Sicer ta tekočina pri nas še ni dobavljiva ampak vseeno vredno opombe. Problem je v tem, da se mi je po ~8 urah nošenja leč shranjenih v EverMoist tekočini pojavil čuden film na lečah, ki je povzročil zelo meglen pogled. Ko sem iste leče preizkusil s tekočino BioSoak tega problema ni bilo oz vsaj ni tako opazen, da bi bil moteč. To sicer ne pomeni, da so leče slabe, samo pametno je preizkusiti katera tekočina vam najbolj odgovarja preden si nakupite večjo zalogo slednje.

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo komentarje.

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

PayPal

Zelo ugodno

Vsi